Металопластикова труба 16х2,0 (Безшовна) PEX*AL*PEX

49789346

29,65 грн

  • Доставка
  • Самовивіз
  • Нова пошта
  • Інші транспортні служби
  • ОПЛАТА
  • Готівкою при отриманні
  • Покладений платіж
  • Безготівковий розрахунок
  • ГАРАНТІЯ
  • Гарантія від виробника
  • Обмін протягом 14 днів

Металопластикові трубиPEX-AL-PEX універсальні, вони однаково придатні як для холодного та гарячого водопостачання, так і для радіаторного або підлогового теплопостачання , систем сніготанення, що робить їх застосування більш зручним та практичним для кінцевого користувача. З таких труб добре монтуються складні конфігурації системи, всілякі підводки, наприклад до теплових приладів. Металопластикові труби ефективні у відкритій проводці, особливо для підключення різних приладів (радіаторів, водонагрівачів тощо)

Металопластикові труби – це РЕХ-труби, всередині яких встановлюється додатковий шар з алюмінієвої фольги.

Головне завдання алюмінієвого прошарку – створення дифузійного бар'єру, що перешкоджає проникненню кисню з атмосфери всередину труби, а також знизити коефіцієнт лінійного розширення РЕХ-труб (цей шар також є дифузійним. Труби являють собою складну конструкцію з п'яти шарів. 448px;height:224px;" />

  1. зшитий поліетилен ;
  2. клейовий шар для щільного з'єднання пластику та металу;
  3. зварена внахлест алюмінієва труба;
  4. клейовий шар;
  5. зшитий поліетилен;

PEX-AL-PEX труба є листковою конструкцією з алюмінієвої труби (фольги), звареної ультразвуком встик (безшовно), і вміщеною між двома шарами пошитого поліетилену. Алюміній з'єднується як із внутрішнім, так і із зовнішнім шаром поліетилену спеціальним клейовим складом. Головне завдання алюмінієвого прошарку - створення дифузійного бар'єру, що перешкоджає проникненню кисню з атмосфери всередину труби.

Усі три шари з'єднані між собою на молекулярному рівні, щоб при перепадах температур лінійна зміна довжини труби проходила однаково у всіх шарах. Металопластикові труби поєднали в собі переваги металевих і полімерних труб. Маючи міцність металевих, вони не корродирують, гнучкі і не мають схильності до заростання. Іншою найважливішою перевагою металополімерних труб є забезпечення ними газонепроникності.

Захистну та декоративну функції виконує зовнішній шар поліетилену білого кольору. Особлива конструкція труби гарантує високі робочі характеристики системи. Переваги труб металопластикових труб PEX-Al-PEX:

  1. Стійкість до корозії. >
  2. Гладка внутрішня поверхня труби, що унеможливлює утворення відкладень на стінках і знижує опір потоку.
  3. Стійкість до агресивних середовищ.
  4. Низька теплопровідність у порівнянні з металевими трубами. >
  5. Кислородонепроникність (бар'єрний алюмінієвий шар).
  6. Низький коефіцієнт лінійного розширення.
  7. Електробезпека.
  8. Непровідність шуму та вібрацій потоку. < li>Гнучкість та «пам'ять форми».
  9. Зносостійкість та тривалий термін служби.

Для монтажу системи водопроводу з безліччю вигинів найбільш зручні. Продаються в бухтах, що дозволяє за необхідності нарізати потрібну довжину. Оскільки конструкція таких труб передбачає шар алюмінію, труби легко гнути під потрібним кутом. Якщо ви застосували дуже велике зусилля, трубу можна переламати. І тоді процес доведеться розпочинати заново – з'єднання місця розриву за допомогою підручних матеріалів недостатньо надійне. Краще одразу замінити трубу на нову. Натомість монтаж металопластикових труб – мрія сантехніка. Жодного зварювання або спеціальних інструментів: тільки фітинги, ключ і сила людини. Навіть компресорні фітинги можна встановити за допомогою нескладного апарату.

Характеристики

Наружный диаметр(мм) 16
Толщина стенки трубы(мм) 2

Отзывы

Написать отзыв

Металопластикова труба 16х2,0 (Безшовна) PEX*AL*PEX

Металопластикова труба 16х2,0 (Безшовна) PEX*AL*PEX

Просмотренные товары

Популярные товары