Припливно-витяжна установка з рекуператором Вентс ВУТ 530 Г (530 м/год)

547033302

67 829,00 грн

  • Доставка
  • Самовивіз
  • Нова пошта
  • Інші транспортні служби
  • ОПЛАТА
  • Готівкою при отриманні
  • Покладений платіж
  • Безготівковий розрахунок
  • ГАРАНТІЯ
  • Гарантія від виробника
  • Обмін протягом 14 днів

Опис

Припливно-витяжна установка ВУТ Г є повністю готовим вентиляційним агрегатом, що забезпечує фільтрацію, подачу свіжого повітря у приміщення та видалення забрудненого. При цьому тепло витяжного повітря передається повітря припливу через пластинчастий рекуператор. Всі моделі призначені для з'єднання з круглими повітропроводами номінальним діаметром 125, 150, 160, 200, 250, 315 мм. Корпус виготовлений з алюмінієвого профілю і сендвіч-панелей з внутрішньою тепло- і звукоізоляцією з мінеральної вати товщиною 20 мм. фільтра зі ступенем очищення G4 (на витяжці) і F7 (на притоці). лопатками та вбудованим термостатом захисту з автоматичним перезапуском. Електродвигуни та робочі колеса динамічно збалансовані у двох площинах. Кулькові підшипники кочення електродвигунів не вимагають обслуговування, термін їх служби становить не менше 40000 годин. Рекуператор перехресного струму виконаний з алюмінієвих пластин. Для експлуатації установки без рекуперації передбачено «літню» вкладку. Під блоком рекуператора розташований піддон для збирання та відведення конденсату. Припливно-витяжна установка комплектується вбудованою системою захисту рекуператора від обмерзання в холодну пору року. Суть її полягає в тому, що за датчиком температури відбувається вимикання припливного вентилятора і тепле витяжне повітря прогріває рекуператор. Потім вмикається припливний вентилятор, і вся установка працює у звичайному режимі. Управління швидкістю обертання вентиляторів здійснюється за допомогою чотирипозиційного перемикача, що дозволяє вибрати мінімальну, середню. або максимальну швидкість або вимкнути установку. , передавши йому більшу частину тепла, видаляється за допомогою витяжного вентилятора.

Холодне повітря, проходячи через фільтр, що очищає, надходить в рекуператор, і, отримавши тепло від повітря, що видаляється, надходить в приміщення за допомогою припливного вентилятора.

p>

Рекуператор дозволяє значно зменшити втрати теплової енергії та витрати на підігрів припливного повітря в холодну пору року.

VYT-100P-mini-shema-dvigeniya-vozduha-NE

Управління

Регулювання витрати повітря здійснюється в 3-х режимах за допомогою перемикача швидкостей А3 (П3-1-300):

Виносний перемикач швидкостей може бути розміщений у зручному для користувача місці.

Захист рекуператора

Для захисту рекуператора від обмерзання в холодну пору року всередині корпусу встановлено термостат (відключення припливного вентилятора для підігріву рекуператора потоком теплого повітря з приміщення). положенні та приєднується до повітроводів діаметром 125 мм.

Приклад монтажу

VYT-100P-mini-montag.gif

Характеристики

Вес(кг) 49
Пульт дистанционного управления нет
Тип рекуператора Пластинчатый
Степень защиты IP 24

Отзывы

Написать отзыв

Припливно-витяжна установка з рекуператором Вентс ВУТ 530 Г (530 м/год)

Припливно-витяжна установка з рекуператором Вентс ВУТ 530 Г (530 м/год)

Просмотренные товары

Популярные товары