Припливно-витяжна установка з рекуператором Вентс ВУЕ2 150 П ЕС КОМФО

444975627

37 006,00 грн

  • Доставка
  • Самовивіз
  • Нова пошта
  • Інші транспортні служби
  • ОПЛАТА
  • Готівкою при отриманні
  • Покладений платіж
  • Безготівковий розрахунок
  • ГАРАНТІЯ
  • Гарантія від виробника
  • Обмін протягом 14 днів

Опис

Підвісна припливно-витяжна установка ВУЕ2 150 П ЄС КОМФО є повністю готовим вентиляційним агрегатом, що забезпечує фільтрацію, подачу свіжого повітря в приміщення і видалення забрудненого. При цьому тепло та волога витяжного повітря передаються припливному повітрю у двох пластинчастих рекуператорах. Застосовується в системах вентиляції та кондиціювання приміщень різного призначення. Установка відрізняється дуже низьким рівнем шуму завдяки розміщенню вентиляторів між двома рекуператорами, а також застосування моторів ЄС. Низьке енергоспоживання та високий коефіцієнт рекуперації установки задовольняють найвищі вимоги ринку. Призначені для з'єднання з круглими повітропроводами номінальним діаметром? 125 мм.

Корпус

Корпус виготовлений з двошарової алюмоцинкової сталі з тепло- та звукоізоляцією з мінеральної вати завтовшки 20 мм.

Фільтр

Для фільтрації припливного та витяжного повітря в установці застосовуються два кишенькові фільтри зі ступенем очищення G4.

Вентилятори

Використовуються високоефективні електронно-комутовані (ЄС) мотори із зовнішнім ротором, обладнані робочими колесами із загнутими назад лопатками. Такі мотори є на сьогоднішній день найбільш передовим рішенням у галузі енергозбереження. ЄС мотори характеризуються високою продуктивністю та оптимальним керуванням у всьому діапазоні швидкостей обертання. Безперечною перевагою електронно-комутованих двигунів є високий ККД (до 90 %). теплоту від одного повітряного потоку до іншого. Вони є стійкими до обмороження та не виробляють конденсату. Установки з таким типом рекуператорів рекомендується використовувати у приміщеннях, обладнаних кондиціонерами. Також рекуператори оброблені спеціальним антибактеріальним складом. Конструкція установки:

VUE2-150-P-EC-COMFO-konstrukziya-ru-700.

Керування та автоматика

Установка оснащена вбудованою системою автоматики з керуванням за допомогою багатофункціонального настінного або бездротового пультів дистанційного керування (входить до комплекту поставки).< /p>

Функції керування та захисту:

  • Увімкнення/вимкнення установки.
  • Три швидкості вентиляторів. Кожна швидкість налаштовується на етапі налагодження.
  • Вхід для сигналу аварії від системи пожежної сигналізації.
  • Захист рекуператора від обмерзання шляхом відключення припливного вентилятора під час відтавання.
  • Релейний вхід для підключення датчика СО2/вологості/IAQ або будь-якого іншого сенсора, за сигналом якого установка перемикається на максимальну швидкість.
  • Контроль засмічення фільтрів по лічильнику мотогодин. .

Контрольована вентиляція за потребою:

Установка обладнана контактом для релейного сигналу від зовнішнього датчика. Робота установки по зовнішньому датчику (наприклад, датчику СО2), дозволяє істотно скоротити енергоспоживання.

Алгоритм роботи можна розглянути на прикладі роботи з датчиком СО2:

Коли в квартирі нікого немає, рівень СО2 низький і немає необхідності в інтенсивній вентиляції. Установка працює на мінімальній швидкості для постійного провітрювання приміщень. Коли в приміщенні з'являються люди, рівень СО2 підвищується, і датчик передає сигнал про цю установку, замикаючи релейний контакт. Встановлення за цим сигналом автоматично перемикається на максимальну швидкість і працює на ній, доки рівень СО2 не знизиться і контакт не розімкнеться. Після цього установка повертається до попереднього режиму роботи.

Для організації такого алгоритму достатньо придбати будь-який датчик з релейним виходом та підключити його до відповідного входу установки.

Монтаж

Установка призначена для підвісного стельового монтажу за допомогою монтажних кронштейнів (входять до комплекту поставки) і може встановлюватися на балконі, у коморі, підвалі, горищі та інших допоміжних приміщеннях. Установка може також монтуватися в основних приміщеннях безпосередньо до стелі, за стелею або встановлюватися в стельову нішу. Доступ до сервісного обслуговування з боку нижньої панелі.

Варіант застосування:

VUE2-150-P-EC-COMFO-montag-ua-700.jpg

Характеристики

Пульт дистанционного управления нет
Тип рекуператора Пластинчатый
Степень защиты IP 24

Отзывы

Написать отзыв

Припливно-витяжна установка з рекуператором Вентс ВУЕ2 150 П ЕС КОМФО

Припливно-витяжна установка з рекуператором Вентс ВУЕ2 150 П ЕС КОМФО

Популярные товары