Провітрювач віконний Вентс ПЗ 400

292468934

257,00 грн

  • Доставка
  • Самовивіз
  • Нова пошта
  • Інші транспортні служби
  • ОПЛАТА
  • Готівкою при отриманні
  • Покладений платіж
  • Безготівковий розрахунок
  • ГАРАНТІЯ
  • Гарантія від виробника
  • Обмін протягом 14 днів

У сучасних житлових будинках особлива увага має приділятися організації повітрообміну. Проблеми з вентиляцією, що виникають одночасно із застосуванням вікон, що герметично закриваються, не можна вирішувати старими технічними засобами, розрахованими на приплив зовнішнього повітря через численні щілини у вікнах. приточного пристрою, такого як віконний провітрювач.

Віконний провітрювач 400 є припливним пристроєм для постійної вентиляції і призначений для забезпечення житлових і нежитлових приміщень свіжим повітрям. Такий провітрювач можна встановлювати у віконні рами різних розмірів у квартирах, котеджах, офісних будівлях. Особливо ідеальний там, де потрібна постійна притока свіжого повітря. Припливний пристрій позбавляє необхідності відкривання вікон, зберігаючи при цьому доступ свіжого повітря без протягів та вуличного шуму. Спеціально розроблена конструкція провітрювача забезпечує його зручне використання, а вбудований пиловий фільтр забезпечить надходження чистого повітря в приміщення. Будинки організувати вентиляцію можна на наступному прикладі. Системи механічної витяжної вентиляції з природним припливом повітря проектуються з витяжними вентиляторами, встановлені в кухні та санвузлі. Приплив чистого повітря до житлових приміщень (спальня, вітальня) здійснюється через віконні провітрювачі. У міру забруднення повітря йде через внутрішні квартирні двері у ванну та кухню, де видаляється витяжними вентиляторами.


Конструкція провітрювача:

Провітрювач складається із зовнішнього козирка, фільтра та внутрішньої решітки з регулюванням.

Зовнішній козирок запобігає попаданню води в приміщення та обладнаний антимоскітною сіткою для захисту від комах.

< Фільтр – очищає припливне повітря від пилу та бруду, затримує зайву вологу та зменшує вуличний шум.

Внутрішня решітка з регулюванням дозволяє регулювати об'єм та напрям припливного повітря.

Технічне обслуговування фільтрів (3-4 рази на рік)

Брудні фільтри підвищують опір повітря що призводить до зменшення подачі припливного повітря до приміщення. Фільтри необхідно чистити в міру засмічення, але не рідше 3-4 рази на рік. Брудні фільтри необхідно промити під проточною водою або замінити на нові.

Регулювання інтенсивності та напрямки повітряного потоку

Провітрювач обладнаний регулятором, що дозволяє змінювати інтенсивність та напрямок повітряного потоку для отримання максимально комфортного мікроклімату.< /p>

Провітрювач обладнаний регулятором, що дозволяє змінювати інтенсивність та напрям повітряного потоку для отримання максимально комфортного мікроклімату.

PO-400-regulirovka-otkrito-max-200.jpg PO-400-regulirovka-otkrito-vniz-200.jpg PO-400-regulirovka-otkrito-verch-200.jpg PO-400-regulirovka-zakrito-200.jpg
Положення «відкрито максимум» Положення « відкрито вниз» Положення «відкрито вгору» Положення «закрито»

< /p>

Технічні характеристики:

Приклади монтажу:

Характеристики

Тип проветривателя Оконный

Отзывы

Написать отзыв

Провітрювач віконний Вентс ПЗ 400

Провітрювач віконний Вентс ПЗ 400

Просмотренные товары

Популярные товары